24 feb 2016, 20:46

E, добричка съм си... 

  Poesía » De amor
402 0 3

Как искам, да се будя до гърдите ти,
постелята ни обща,  да ни гали,
смирено,  да се сбъдвам във мечтите ти,
от страсти, див пожар да си запалим.

Как искам, да се давя във очите ти,
а ти да ме спасяваш със целувки,
как искам, да се къпя във сълзите ти,
а ти да ме попиваш със милувки.

Как искам, да се сгуша в добротата ни,
и  силата ти, нежно да я гушкам,
как искам да прогоня и вината ни,
огромна нужда имам, да те слушкам.

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви!
  • Чудесно е! Поздравления!
  • Мисля, че се касае за симетрична релация, Цвети! Ответникът на Лирическата вероятно има аналогични желания. А какво по-хубаво от двама влюбени, държащи много един на друг? Поздрав от мен!
Propuestas
: ??:??