5 may 2012, 16:49

Е ли приятно, или... 

  Poesía » Filosófica
460 0 0

                     Е ли приятно, или…

 


                                                                                                                             Да, приятно е!

Когато някой някъде ни преоткрие. 

Ей така...! Вгледал се в лицето ни

… непринудено -  и то съвсем случайно.

Връща ни това към истинското наше ние...

и случващото се в мигът със нас,

някак си не ни е крайно.

Красиво е!

Да ти подадат ръка от състрадание,

… дори и във момент, когато имаш сили да се справиш сам.

Сгряващо е!

Ако не е от поза или строго възпитание,

… и на добрата воля полъха усетиш някъде отсреща там.

Битуваме във плетеница от времена, отживелици, контакти...

и никак не е лесно, без усилие на заблудите да устоим!

Сред чужди аргументи, фалшиви реплики и факти...

някак си ще е чудесно... и днес, и утре,

 доброто в нас да задържим!

Rygit 

 

© Ригит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??