19 may 2008, 22:36

e-mail 

  Poesía » Del paisaje
864 0 14

Изгубих се във този мейл различен.

 

... картината изчезна, няма звук.

 

Сънувам и паролата си вече.

 

Почти механизирано съм труп.

 

Е, ти не бързаш... А и нямаш време.

 

То... два-три реда си изискват труд!

 

А и желание... Въобще ти дреме...

 

Осъмваме във виртуален студ...

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??