28 feb 2023, 21:46

Ергенът 

  Poesía » De humor
219 0 0

Преливат трели на рояла

от славей гиздав, затормозен в клетка,

да цял куп грозни, подли каки,

жадуващи едва ли не - световна слава!!!

Не вижда тя, че няма шепа право -

воювайки за него чрез най-подла драка

да се издигне във очите на човека

и егото и да остане цяло!

 

Пази се!!! Не издавай собствените рани!

Недей допуска визия без каска !!!

Носи връз тебе най-масивна броня!

Прикривай всяка своя мисъл,

че току-виж  - животът станал кисел!

Не нарушавай свойте си закони!

Не сваляй свойта блага маска - 

от всеки ъгъл - дебнат врани !!!

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??