Познах те по думите парливи....
Познах те и по буйните коси...
Не си се променила, мила!
Дори си по-красива от преди...
Запазила си младостта си многолика...
Тя трепери в звънкия ти глас...
Запазила си светлината в очите...
Че кой не се е влюбвал в тях?
Обичам те такава!
На прага на живота ни...нали?
Може да си малко побеляла...
Но си по-красива от преди...
© Исс Todos los derechos reservados