29 sept 2007, 12:34

... 

  Poesía
839 0 0
Ето я!
Поредната "последната" любов на прага ти стои!
Прегърни я!
Нали толкоз дълго чакаше я ти?!
Сега я имаш! Докосни я!
Целуни я!
Обичай нея, а мене забрави!
Нали раних те, казваш,
и вечно ще боли?!

Уж боли те, но си толкова щастлив...
Уж, че страдаш... но в сметките излизаш крив!!!
Нека тя да бъде твоята "последна"... за сега...
... докато не дойде друга и не стане поредната...
... и още нещо - уж, че всяка е "последна",
ала пак при мене идваш ти...
и без да осъзнаваш, се връщаш при "болката" си...

Не случайно някой беше казал,
че раната от любовта
се лекува с две влюбени сърца!!!

      

© Тереза Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??