9 sept 2009, 21:45

.... 

  Poesía
702 0 0

Защо да мисля пак за теб, защо?

 

Защо да чакам пак аз теб, защо?

 

Нима не страдаш и не плачеш ти?

 

Нима обичал си ме някога, кажи?

 

...........................................................

© Елена Копанарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??