9 ago 2008, 10:39

* * * 

  Poesía » De amor
830 0 3

 Гората е безумно красива по залез.

Особено, когато е есен -

тогава е като златна река.

Особено, когато е валяло -

тогава капките са

като малки слънца.

Особено, когато има вятър -

тогава листата

се сбогуват със слънцето.

Особено, когато има

с кого да споделиш гледката...

© Марина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??