9.08.2008 г., 10:39 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
763 0 3

 Гората е безумно красива по залез.

Особено, когато е есен -

тогава е като златна река.

Особено, когато е валяло -

тогава капките са

като малки слънца.

Особено, когато има вятър -

тогава листата

се сбогуват със слънцето.

Особено, когато има

с кого да споделиш гледката...

© Марина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??