28 mar 2013, 18:14

* * * 

  Poesía » Otra
382 0 1

* * *

 

Колкото по-сложен

и труден е животът ни,

толкова повече ни се живее.

Болката и сълзите ни пречистват

и мечтаем слънцето да ни усмихне.

Същността ни свети.

Това ни прави добри и обичащи. 

И истински.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??