* * *
Колкото по-сложен
и труден е животът ни,
толкова повече ни се живее.
Болката и сълзите ни пречистват
и мечтаем слънцето да ни усмихне.
Същността ни свети.
Това ни прави добри и обичащи.
И истински.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Все права защищены