29 ene 2010, 11:06

* * * 

  Poesía
624 0 2

Надеждата... отива си последна.
А вярата... със третите петли.
Мечтите, дявол да ги вземе...
И те умират. От това боли.

И мислиш, нощем - някой, че те чака.
И гледаш тъжно зимните звезди.
Прошепваш тихо, за да не събудиш мрака.
... Знам, че там си. Ела... и ме вземи.

© Милен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Понякога най-лошото качество на надеждата е, че умира последна.
    Поздрави за стиха!
  • искрено и истинско...поздрав !
Propuestas
: ??:??