8 abr 2017, 18:19

*** 

  Poesía » Verso libre, Otra
263 2 0

            Когато напишеш нещо тъжно

            и го прочетеш...

            Ако се разплачеш-сложи го в папка.

            Ако не почувстваш нищо -

            изхвърли го на боклука.

            Ако се разсмееш - иди на лекар.

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??