Apr 8, 2017, 6:19 PM

*** 

  Poetry » Free verse, Other
265 2 0

            Когато напишеш нещо тъжно

            и го прочетеш...

            Ако се разплачеш-сложи го в папка.

            Ако не почувстваш нищо -

            изхвърли го на боклука.

            Ако се разсмееш - иди на лекар.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??