27 ago 2023, 23:08

*** 

  Poesía
153 1 2

ТВЪРДЕ МЛАД
е бил Бог
при Сътворението.
Затова сме такива
(не)съвършени.
Уморен,
малко тъжен,
две сълзи е избърсал
и ни е оставил
да се довършим.

 

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??