Къде си днес, любими мой?
Защо не си до мен?!
Побързай! Направи завой...
И тук ела в тоз' мрачен ден!
Очите ми целувай,
реките да пресъхнат...
Косите ми помилвай
и мигом ще разцъфнат...
Усмивка вечна ще се възцари
на каменното ми лице...
И любовта ще озари
скованото сърце...
Ако до мене само бъдеш ти!!!
/10 Юли 2009/
© Таня Шопова Todos los derechos reservados