Един Ден
Един ден срещнах любовта.
Един ден разбрах колко е ценна тя.
Един ден разбрах за свободата.
Един ден, един ден...
Когато те видях,
забърза ми сърцето.
Когато ме опозна,
ти откри в мен детето.
_______*#####*
____ *##########*
__*##############
__################
_##################_________*####*
__##################_____*##########
__##################___*#############
___#################*_###############*
____#################################*
______###############################
_______#############################
________=##########################
__________########################
___________*#####################
____________*##################
_____________*###############
_______________#############
________________##########
________________=#######*
_________________######
__________________####
___________________# Автор: Анна-Мария Ангелинова
© Анна-Мария Ангелинова Todos los derechos reservados