18.05.2008 г., 18:22 ч.

Един Ден 

  Поезия » Любовна
554 0 0

Един Ден

Един ден срещнах любовта.

Един ден разбрах колко е ценна тя.

Един ден разбрах за свободата.

Един ден, един ден...

 

 

Когато те видях,

забърза ми сърцето.

Когато ме опозна,

ти откри в мен детето.

 

_______*#####*
____ *##########*
__*##############
__################
_##################_________*####*
__##################_____*##########
__##################___*#############
___#################*_###############*
____#################################*
______###############################
_______#############################
________=##########################
__________########################
___________*#####################
____________*##################
_____________*###############
_______________#############
________________##########
________________=#######*
_________________######
__________________####
___________________#
                       Автор: Анна-Мария Ангелинова

© Анна-Мария Ангелинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??