28 oct 2008, 21:33

Един... Едно... Една... 

  Poesía » De amor
675 0 0
Един ангел в калта
нежно шепти.
Един глас в пепелта
нежно душата ми крепи...

Едно чувство наивно
в думи от свян...
Едно питие напивно
и мъки на блян...

Една надежда крива
в глупост една се къпе...
С една сълза тъмна и сива
отново отчаяние пристъпя...

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??