25 jul 2007, 23:59

Един Живот! 

  Poesía
840 0 2

Къде съм?

Изгубих се по своя път.

Лутам се.

А забързани, хората край мен вървят.

Мечтая

за мечтите свои пак.

Не зная

ще се върнат ли на моя бряг.
Викам те.
А гласът ми ехти в тъмнината.
Тихо е.
Сама съм, огледало на тъгата.

Плача.

Ледени сълзи се стичат по земята.

Къде си?

Очите ми те търсят в нощта.

Уморена съм.
От скитане, от лутане така...

Заспивам.

Виждам две очи в празнотата на нощта.

Сънувам...

Усещам студ, иска ми се от болка да крещя...

Събуждам се.

Това съм аз, това е любовта.

Продължавам.

Търся пътя си, напред вървя.
Боря се, ще оцелея!
Дори без теб... дори сама...
Не бива живота свой да пропилея...
Сама ще продължа...

© ДаНи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??