30 dic 2006, 11:17

Един живот 

  Poesía
806 0 2
Лека нощ мое сладко желание.
Лека нощ моя незабравима мечта.
Лека нощ мой нежен спомен.
Лека нощ мои детски сънища.

Добро утро мое нежно момченце.
Добро утро моя сладка болка.
Добро утро мой свиден свят.
Добро утро мои светли копнежи.

Сбогом мое минало незабравимо.
Сбогом моя наивна душа.
Сбогом мой блян недостижим.
Сбогом мои страхове.

Здравей, здравей студен живот ...

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??