13 feb 2009, 22:29

Един живот, една ръка... 

  Poesía » Otra
499 0 0
Братко, позволи ми
да умра в твоите ръце,
да видя светлина
за последен път през твоите очи.

Братко, знам, че те боли,
но знай, че за мене един бе,
и нека ти да ме сразиш,
и твойта ръка ме погребе.

Лъгаха ме, братко,
само ти остана верен
в едно време на лъжи,
мразеха ме мъже, а обсъждаха жени.

Дано да оставя искрица
в тебе, да запалиш моя огън,
аз пътувам вече надолу -
една съдба, просто един човешки живот...

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??