Всеки гледа обич да си купи, обич на килограм…
Бързо се продава, свършва и нищо не остава...
Най-търсената и купувана стока излезе тя...
Обич... колко струва един килограм?
... Да взема своята да продам...!?
Май не търсена, а продавана стана любовта...
... на нищо и никаква цена...
На пътя ми табела: „ПАЗАР ЗА ЧУВСТВА”
Всеки кой каквото има-няма, а му трябва - тук намира...
Разпродажби, големи намаления...
търгове и пазарлъци, тук и сега...
евтина е любовта...
… замислих се аз каква е всъщност нейната цена?
... не е ли достъпна за всеки вече тя и трудно ли е намерима!?
Трябва да е така, защо иначе ще чакат хора на опашка?
Чакайте...
и за мен един килограм!
© Михаела Петрова Todos los derechos reservados