1 mar 2007, 17:01

Един на милиони! 

  Poesía
731 0 3
Един на милиони! В един момент адски нежен, а после арогантен и груб. С поглед весел и небрежен, усмихваш се закачливо,а после властва студ. Успокояваш всяка моя страст и караш сърцето да лети. Прегръщаш ме със длан силна пак, и смееш се,а после са пълни очите със сълзи. Един на милиони! До болка познат... И до безкрай неузнаваем. Пленителен с този детски твой инат, с характер властен и неподражаем. Ръката ти силна, когато съм слаба, усещам, към мен тя се с обаяние протяга. В друг миг слабостта ти не можеш да скриеш и често дори да си спокоен не ти помага... Един на милиони! Това си ти! Любим и мразен. Алчен и подкупен. Един от милиони! В тайна пазен. Искам те за мен. Аз само те обичам!

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??