13 sept 2016, 20:40

Един неврон 

  Poesía » Filosófica
266 0 2

Денят ми строг,

в сърце с порок,

го драснах днес във календара.

 

Отмина той

по пътя свой,

като позната дреха стара.

 

И се роди

от рой звезди

поредният ми ден прозрачен.

 

Един неврон,

като пирон

забит в живота многозначен...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??