14 oct 2007, 15:55

Един отбор 

  Poesía
672 0 3


Петнадесет души,
един отбор,
една мечта.


Всички заедно напред вървим,
пътят ни е дълъг,
но сме непреклонни,
с дух несломим,
като духа на свободния мустанг
мечтата си следваме
и бавно пътя си към нея проправяме.


Един отбор, готов да те прегази,
с един удар да те смачка,
на пътя ни недей излиза ти.


Един отбор, жаден за победи,
сплотен и силен, чакащ момента,
в който шампион ще може да се нарече.


Един отбор, това сме ние -
"РЪГБИ КЛУБ ВАРНА"

© Валентин Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??