26 ene 2012, 10:03

Един поглед 

  Poesía
568 0 0

Един поглед може да преобърне живота ти,

да разбие сърцето ти или да го окрили,

да те превземе с носталгични спомени,

да разруши, или да съживи твойте мечти...


Един поглед... само за един миг,

просто две очи някъде... ужасно далече,

а толкова силно може да боли!

Може да те измъчва вечно.


Един поглед. Без думи. Без стих.

Без романтика. Без рима. Без спомен.

Без смисъл, някъде в душата скрит.

Просто поглед. А значи толкова много!!!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??