17 may 2008, 21:53

Един поглед беше достатъчен 

  Poesía
1443 0 5

Един поглед беше достатъчен.

Една усмивка.

Едно докосване.

Един жест.

Една целувка.

Разбрахме се без думи.

Аз прочетох в очите ти

дори и това,  което (не)искаше да ми кажеш.

и те последвах -

Защо развали всичко.

Не съм искала след секс

 да ми казваш

"Обичам те".

И си тръгнах - без думи.

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??