16 abr 2016, 23:29

Един последен стих 

  Poesía » De amor
976 4 5

Един последен стих

за теб, за мен..за "нас"..

за ударите на сърцето ми..

сбогом казвам аз..

на теб, на "нас", на себе си,

на неудържимия копнеж,

на чувствата обречени,

на непотушимия палеж.

На думите неизречени,

на мечти, душа и блян..

на сънищата обсебващи,

на разума неразгадан.

На погледа изпепеляващ 

всяка клетка в мен,

на дълбините във очите ти,

до днес държащи ме във плен..

Един последен стих..

за теб, за мен, за "нас"..

С един последен стих

сбогом казвам аз.

© Периян Байрамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??