20 ago 2013, 16:30

Един прекрасен ден 

  Poesía » Filosófica
543 0 0

Един ден човекът ще разбере, че може да стане Бог,
но преди това друг ще е попречил.
Той, другият ще е осъзнал, че човекът не бива да става Бог,

че човекът има стойност единствено като творение на Бога.
И този друг ще е човек.

 

© Тангра Перник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??