24 feb 2018, 9:58

Един семеен юбилей 

  Poesía
294 0 2

Един семеен юбилей

 

Натрупват се година след година.

От тях десетки с тебе изживях.

Живота ни речи кажи премина,

но съм щастлив, че вечно с тебе бях!

 

Той ни донесе радости и скърби.

Родиха ни си двете ни деца!

Макар, че винаги не бяхме първи,

но любовта бе в нашите сърца!

 

О, случваше се да сме разделени

и с сълзи празниците да празним!

И от разделите ни уморени,

но чаши със шампанско да държим!

 

Съдбата ни е пречила в живота

все за ръце със теб да се държим!

И впрегнати един до друг в хомота

и разделени в  празник да тъжим!

 

Но след това си ставахме по-мили!

Раздялата за любовта и лек!

Тя като допинга ни дава сили,

семейния съюз  ни ставаше по- як!

  10.11.2006г.Техеран

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??