29 ene 2009, 17:07

Един танц... 

  Poesía
513 0 6
Когато нямам какво да кажа,
когато думи подценяват чувства,
когато бягам боса в дъжда,
не просто се крия -
преливам в теб.
С теб танцувам.
Когато няма какво да кажа,
а в тишината умирам,
стои на прага багажа,
но още не тръгвам...
Не просто се крия -
изливам се в теб.
С теб танцувам.
Когато няма какво да кажа,
душата крещи в агония!
По дяволите дъжда и багажа!
Танцувай с мен, мили мой!

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??