17 dic 2020, 10:44  

Единомислие 

  Poesía » De humor
390 3 8

На нашите поетеси тук

 

Две тела –

една душа.

И мисълта

е с цел една.

За нея мисля аз,

за себе си тя…

Тя е в моята глава

и през деня,

и през нощта.

Аз във нейната глава

даже не надниквам –

в храмовия мрак

свети образът й сам.

И – тишина…

Така че –

 ами мълча…

Най-безопасен разговор с жена…

 

 

© Георги Коновски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??