21 mar 2007, 12:15

Единствен 

  Poesía
1231 0 7


Единствен

Истината винаги и само за теб.
Лъжа не ще изрекат устните ми, щом ти ги питаш.
Очите ми виждат единствено теб.
В сърцето и в мислите ми само ти се скиташ
и място там за други не остана!
Никой чувствата ми не може да промени.
Любовта ми е толкова голяма,
че за миг и Северния полюс ще стопи!

Ти слухът ми галиш с омайния си глас
и нощем само той ми е достатъчен, за да ме сгрее.
И ето там, до теб, слушайки те в захлас,
сърцето ми не просто бие, сърцето сякаш пее...

Няма ли те, все за теб ридая
и с тъга изпълнен е всеки ден.
До мен ли си - в облаците пак витая
и светът е вече променен.
От друго нищо аз не се нуждая,
стига само ти да си до мен.
Едничко мое щастие си на света,
единственият в любовта!!!

© НеЖнА и ДиВа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??