7 abr 2018, 15:02

Единствен си 

  Poesía » De amor
311 0 0

Единствен си како мој матичен број

како прва љубов

што ја гори младоста

како страв меѓу четири ѕида

единствен си

а сепак ме избриша

единствена сум

а сепак дозволи

заборав да ги изеде моите очи.

 

 

© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??