12 abr 2012, 22:40

Единствена 

  Poesía » De amor
861 0 2

Жена страстна,
нежна и добра,
обичаща от все сърце.
Това съм аз.
С друга едва ли ти
ще можеш да ме замениш.

Ще има ли тя
моите очи и погледа ми мил.
Усмивката ми нежна.
 Моето сърце,
прощаващо всяка твоя грешка.

Ще може ли тя?
Като мен да целува.
Като мен да разпалва 
страстта ти дива.
 Като мен да те обича.

Едва ли. Единствена съм аз.
Знай, жена с жена не си прилича.
Друга ще намериш, но няма да е като мен.
С нея ти ще бъдеш, а ще мислиш за мен.
Нея ти ще любиш, а ще желаеш мен.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??