3 oct 2024, 7:01  

Единствена 

  Poesía
59 2 0

Една жена остава в паметта

на мъжката обител и сърце.
Една терзае вечно съвестта
и покорява мъжкото лице.

 

Една от всички ражда любовта
и никога не спори с ревността.
Една засенчва с длани пропастта
и не продава никога страстта.

 

Една жена обича всеки мъж,
останалите бледи сенки са.
Една държи с ръце в любовен дъжд,
а устните й безпощадни са.

 

Една жена - безбрежен океан,
остава и разтърсва мисълта.
Една жена е незагасващ плам
и вечен пристан тих на любовта.

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??