14 oct 2012, 13:12

Единствена 

  Poesía » Otra
542 0 5

       

                ЕДИНСТВЕНА

 

 

На лицето ти да грея искам

като ярка утринна звезда

с неземна, прелестна усмивка.

Искам да съм твойта светлина.

 

В сърцето ти да съм частица

за цял живот и след това

да те обладавам като жрица.

Искам да съм твоята мечта.

 

Да пълзя по тялото ти искам,

като топъл вятър през нощта

със всяка пора да ме вдишваш.

Искам да съм твойта топлина.

 

Със наслада да топя душата,

да жадува нежния ми зов,

да бъда вечната - жената,

твоята единствена любов.

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??