7 ago 2011, 22:07

Единствена любов 

  Poesía » De amor
601 0 0

59  ЕДИНСТВЕНА ЛЮБОВ

На този свят една съм любил!
 Но тя ми стига и за сто...
Аз от това не съм загубил!
Аз имах Рай, Небе, Злато…

Щастлив бях аз, че я  обичах
със  най-великата любов...
Не любих аз да се развличам,
на всички жертви бях готов!

Едно сърце аз имам само
и без остатък бях го дал!...
Аз за душа и нежно рамо
със шепите бях взел и дал.

На този свят една съм любил…
А можех да залюбя сто!
Но от това не съм загубил -
аз имах Рай, Небе, Злато!...

vvvvvvvvv

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??