15 nov 2008, 20:24

Единствено ти 

  Poesía » De amor
855 0 1
Когато сърцето ми лудо забие,
знам, че е заради теб.
Когато вечер заспивам, сънувам единствено теб.
Където и да погледна, виждам единствено теб.
Когато денят едвам се надига, в него
виждам твоята усмивка.
Когато топлината на слънцето кристално ме обгърне,
се потапям в твоята нежност.
Щом славеят запее свойта песен чудна,
аз чувам топлият ти глас.
Вечер под звездите щури,
твоят облик аз рисувам.
Щом луната ме погледне
със блестящи, сребърни лъчи,
аз виждам твойте нежни, обични очи.

© Кики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??