25 jun 2013, 23:08

Една 

  Poesía » De amor
501 0 2

Все едно не ми е станало студено -
ти ела, тръгни си, между двете остани...
без капка жал разпалвай се за мене,
каквото чувстваш и край друг го остави!

Тази нощ превръщай ме във клада,
утре деня ми с черни рози прободи,
аз съм силен - без любов съм страдал,
а за твоята колко животи съм сменил...

Една си - в огъня се връщам,
вярно, понякога с петна от пепелта,
и да си тръгнеш пак ще те прегръщам
щастието твое за из път ще облека...

С излишък от сърце ще те благословя...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??