2 may 2007, 2:53

Една чиста песен 

  Poesía
570 0 1
Събудих се с надежда за обич,
със блясък на любов в очите,
разбрах, че все пак има нещо,
което тупти във гърдите...
Искам да мисля, че живота е лесен,
а не толкова горчив и суров.
Затова ви подарявам една чиста песен
за една истинска, още по-чиста любов:

Искаш ли да ти разкажа приказка,
ала не от тези - тъжните, а със хубав край?
Как усетих студа, ноемврийския,
но после вдишах от чистия въздух на Май...
Как слушах удавените гласове в пустиня,
на чувства, покрити със вековен прах...
Които молеха за милостиня.
Но после чувах щастливи писъци и смях.
Заслушах се във песента на птиците,
прекрасната им, чиста песен...
Разправяха ми за живота -
как е пролет, а е бил и есен...
Как човек е на върха на щастието,
а после и под дъното пропада...
Но пак се издига - рано или късно
и го огрява слънцето - сякаш за награда.
Влюбих се във любовта, не искам вече да я наранявам.
Обичах я, обичам я и ще продължавам.
И най-голямата цена, обещавам - ще платя.
Само и единствено в името на любовта!
Погледнете любовта, не е толкова страшна...
Срещнете се - очи в очи, лице в лице.
Поклон пред вас, поздравявям ви със тази песен -
подарък от мене, от душа и сърце!

© Няма смисъл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Еех, тази любов!
    И за млади и за стари тя си е една!
    Поздравявам те, Габи!
Propuestas
: ??:??