19 dic 2015, 20:06

Една е любовта 

  Poesía » De amor
437 0 0


Любовта угасна в теб - не си виновен,
нямам право да се сърдя за това.
Върви и остави ми спомена отровен...
Колко жалко, че една е любовта!
Върви си, аз ще замълча...
Ще ти кажа просто сбогом,
от тук нататък черен е света,
остави ме да горя в този огън.
Върви, върви, не се обръщай,
да не усещам колко си студен.
Върви, но знай, че ще те чакам -
ще те чакам до последния ми ден!

© Някоя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??