Една есенна въздишка
Знаеш ли как искам да те имам, макар че вече си до мен.
Знаеш ли на колко съм години, когато мисля си за теб.
Момиче на влюбени въздишки, когато те чувствам далеч.
Приближиш ли пък рязко... лек лист съм...
И летя, и летя, и летя.
Но - странно, все стигам до твоето рамо.
Въпреки страха.
И - странно, съм по-голяма.
Силует на Жената върви, ти го издигна до теб.
Знаеш ли на колко съм години, когато те чувствам далеч.
Вечността е една прашинка, и гледам я отнякъде там.
Есента долетя и те иска. Но аз те чувствам толкова сам...
© Йоана Todos los derechos reservados
Ако искаш да се отграничиш от останалите ще трябва да си редактираш коментара така, че да е по-ясен. Иначе смислово сам се слагаш при нас, приветливо глупавите