26 mar 2017, 17:17

Една жена 

  Poesía
352 4 11

Пристъпва цялата в пепел –

разнищена, унищожена, 

една жена опожарена-факел, 

обичаща довчера.

 

Допира устни бавно

до образа вековен и

шепти безгласно

молитва съкровена. 

 

Една жена, една душа. 

Пред Господ за утеха,

ще го слуша. 

Той добър е, а съдбата глуха! 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??