22 jun 2008, 15:36

Една красива лъжа 

  Poesía » De amor
999 0 3
 

„Обичам те."

Поредната лъжа.

„Обичам те."

Откривам фалша и в това...

Къде е любовта...?

Нима тя е само мечта...

Та ти ме остави сама.

Пак ли очакваш да ти простя?

И да забравя онова?!

Аз не съм онова наивно момиче,

което ще се хване отново на лъжите.

Сега знам - любовта не съществува,

защото вече не живея във заблуда.

Да се върна пак при теб?

Защо да си причинявам още болка?

Да ти повярвам отново?

За да ми откраднеш мечтите наново!

За теб да мисля. Ха!

Та ти не заслужаваш...

Да те мразя е единственото,

което ми остава...

                                                                                            

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво миличка...стихчето ми хареса.Зная че да мразиш не е хубаво,но понякога нищо друго не ти остава освен това чувство!
  • мило, това за Зайо ли се отнася или..? Много добре си изразила чувствата си! :*
  • Много ми хареса стихотворението! И аз съм на мнението,че любовта не съществува ( "Любовта не съществува,тя е само игра-сълзи и страдания,това са неините правила!!!"
Propuestas
: ??:??