Една ли е голямата любов,
аз питам се и отговор не зная.
Сърцето всеки път изгаря,
когато чуе следващия зов.
Аз знам, че времето не може да се върне,
аз знам, че ти не си до мен,
но всяко утро, всеки ден
желая пак да ме прегърнеш!
И в спомена по миналите дни
не виждам другата любов
и ето следващият го въпрос -
защо сърцето не реши!?
Една ли е голямата любов,
аз питам се и отговор не зная!
© Вили Todos los derechos reservados