6 abr 2010, 21:32

Една личност. Един човек. 

  Poesía » Otra
561 0 2

Една личност, потънала в твоята сянка.

Един човек, залят от твоята любов и грешки.
Една личност, влюбена в твоята санка.
Един човек под твоя покров и забежки.
Една личност нормална.
Един човек, но не личност морална.
Една личност, по някой път банална.
Един човек, но личността е само формална.
Една личност е влюбена в очите ти.
Един човек изпълнява мечтите ти.
Една личност нагоре те издига.
Един човек срутва целия ти свят.
Една личност, изградила около себе си дига.
Един човек, неподлежащ на цвят.
Една личност безмълвна.
Един човек разговорлив.
Една личност човека погълна.
Един човек малко нетърпелив.
Една личност нова страница обърна.
Един човек повече назад не се върна.
Една личност, вторачена в миналото.
Един човек продължава напред.
Една личност си спомня отминалото.
Един човек седеше на самотен ред.
Една личност попита "Защо?"
Един човек отговори само с очи.
Една личност запази мълчание.
Един човек ронеше горещи сълзи.

 

© Александра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??