7 nov 2010, 20:53

Една любов 

  Poesía » De amor
986 1 2

Една любов недостижима.

Една любов задънена.

Една любов, една мечта,

една мечта, която сбъдна.

Една любов, която сътвори.

Един мой сън, една моя сълза,

една моя сълза, забъркана от любовта.

Любовта е сън, който само лудите сънуват,

любовта е мечта, за която само лудите мечтаят...

© Натали Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??