7.11.2010 г., 20:53 ч.

Една любов 

  Поезия » Любовна
982 1 2

Една любов недостижима.

Една любов задънена.

Една любов, една мечта,

една мечта, която сбъдна.

Една любов, която сътвори.

Един мой сън, една моя сълза,

една моя сълза, забъркана от любовта.

Любовта е сън, който само лудите сънуват,

любовта е мечта, за която само лудите мечтаят...

© Натали Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??